Advertentiemogelijkheden

Advertentie-optie 1

Vermelding op de pagina's over Tekstschrijvers, Vormgevers Nieuwsbrief en Nieuwsbriefproviders.
U krijgt een kader waarin u uw website kunt promoten zoals te zien is op de betreffende pagina's. Kosten voor deze vermelding bedraagt €49,00 ex btw voor één jaar. Aan het eind van de periode nemen wij contact met u op of u deze vermelding wilt verlengen.

Vanwege de hoge relevantie voor u als bedrijf is het niet alleen mooie reclame, maar ook een zeer waardevolle link voor uw eigen website (SEO). Heeft u interesse? Scroll dan naar beneden en meld u aan.

Advertentie-optie 2

Een kader met uitroepteken.
Een mooi opvallend kader in de rechterkolom waarin uw bedrijf centraal staat. Omdat dit een tekstadvertentie is in de stijl van de Handige Nieuwsbrieven website, zal men eerder geneigd zijn om dit te lezen en op de link te klikken.

De kosten bedragen €75,00 ex btw per 3 maanden. Aan het eind van de periode nemen wij contact met u op of u de periode wilt verlengen.

Advertentie-optie 3

Het plaatsen van een banner, of kleine tekstadvertentie van drie regels tussen de links met nieuwsbrieven door. Wij werken met de volgende unieke formule: u kunt zélf aangeven wat u wilt betalen voor deze advertentie en afhankelijk van de ruimte en uw bieding zullen wij akkoord gaan met plaatsing.
Deze website is geheel SEO-vriendelijk gebouwd en een link op deze website heeft daarom veel waarde voor uw eigen website. Zeker als het onderwerp van uw advertentie overeenkomt met de betreffende rubriek.


Voorwaarden

Als u interesse heeft in een advertentie vult u onderstaand formulier in. Binnen enkele dagen na ontvangst van het formulier ontvangt u een factuur en specificaties voor uw advertentie. Binnen 8 dagen na ontvangst dient u de factuur te voldoen en dient het materiaal bij ons binnen te zijn. Daarna wordt binnen 3 werkdagen de advertentie geplaatst en gaat uw termijn in. Het contract wordt niet stilzwijgend verlengd. Wij behouden ons het recht voor om advertenties die wij niet passend vinden voor onze website te weigeren. Wij plaatsen geen 18+ advertenties.


Aanvragen advertentie

Factuuradres*
Postcode*
Woonplaats*
Emailadres*
Telefoonnummer
Website*
Gewenste advertentie*
Uw vraag/opmerking:
   
 

*Verplichte velden

Meer info? Mail naar info@y-catcher.nl